Skip to content

Windows 7 – Nje nga reklamat me te kendshme :)

09/11/2009

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Jetoni permalink
    09/12/2009 12:37

    Indeed, Win 7 eshte ajo qe Vista duhej te ishte. I shpejte, stabel dhe funksional edhe me hardware te vjeter (jo shume te vjeter :)) Aktualisht jam duke e testuar dhe deri tani jam i kenaqur 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: