Skip to content

Kabineti i ri Qeveritar, lista e ministrave.

09/09/2009

Vetem para pak castesh Kryeministri Sali Berisha (i cili vazhdon ende te jete ne konference per shtyp) shpalli kabinetin e ri qeveritar.

Lista e ministrave:

Kabineti qeverisës 2009-2013

Ilir Meta                   Zëvendës/kryeministër dhe Ministër i Punëve të Jashtme
Genc Pollo               Ministër Shteti për Reformat
Petrit Vasili             Ministër i Shëndetësisë
Dritan Prifti             Ministër i Energjetikës & Tregtisë
Majlinda Bregu        Ministre e Integrimit
Sokol Olldashi         Ministër i Transporteve –Punë Publike
Bujar Nishani           Ministër i Drejtësisë
Lulëzim Basha         Ministër i Brendshëm
Spiro Ksera              Ministër i Punës e Çështjeve Sociale
Fatmir Mediu           Ministër i Mjedisit
Genc Ruli                 Ministër i Bujqësisë e Ushqimit
Ferdinand Xhaferri  Ministër i Turizmit e Kulturës
Ridvan Bode            Ministër i Financave
Arben Imami           Ministër i Mbrojtjes
Myqyrem Tafaj        Ministër i Arsimit dhe Shkencës

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Rezart permalink
    09/09/2009 19:36

    Ej me pare informacion po kalojne nga funky fish…epo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: