Skip to content

Qytetet me emrat me interesante!!!

09/04/2009

Fucking, Austria. Nese e mbani mend, ky qytet ka patur dhe nje postim totalisht te tijin ne faqen tone. Konkretisht te linku ketu.


Dildo, Canada

Middelfart, Central Denmark

Penistone, UK

Wetwang, UK

Hooker, Oklahoma, USA

Hell, Michigan, USA


Intercourse, Pennsylvania, USA

Crapstone, UK

Crotch Crescent, UK

Nese keni ndonje emer tjeter interesant, lutemi ti postoni ketu 😀

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: