Skip to content

Kur leshon gazra vend e pa vend!!!

09/03/2009

Danimarke.

Nje pacient leshoi gazra momentin qe po operohej dhe i vuri flaken organeve gjenitale. 30 vjecari po operohej per nje lyth ne prapanicen e tij me ane te nje thike elektrike dhe momentin qe pati cfryrjen, gazrat moren flake per shkak te nje shkendije. Gjenitalet e tij, te cilat ishin te lyera me solucione te ndryshme kirurgjikale, moren flake. Burri, i cili ka hedhur ne gjyq spitalin, tha: “Kur u zgjova, penisi dhe skrotumi im me digjnin jasht mase. Pervec dhimbjes nuk bej dot as seks me gruan time.” Kirurget ne spitalin e Kjellerups thane se: “ishte nje aksident i pafate.”

3 Comments leave one →
 1. 09/03/2009 19:11

  nje aksident i cuditshem paksa

 2. 09/03/2009 19:12

  kur leshon gazra aksidentalisht

 3. N.Ago permalink
  09/05/2009 00:35

  Interesant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: