Skip to content

Argjentina aprovon perdorimin e marijuanes.

08/27/2009

Gjykata e larte ne Argjentine vendosi qe eshte e pabazuar ne kushtetute te denosh njerez per perdorimin e marijuanes per perdorim/konsum personal.
Vendimi vjen pas ceshtjes se 5 te rinjve te cilet u arrestuan me disa cigare marijuane ne xhepat e tyre.
Por gjykata shtoi se perdorimi nuk duhet te demtoje te tjeret dhe e beri te qarte qe ky vendim nuk eshte mbeshtetje per nje dekriminalizim te plote.

Per me teper lexoni artikullin origjinal te /BBC/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: