Skip to content

Goditet makinen?

08/26/2009

Goditet makinen dhe nuk keni lek ta rregulloni? Duket shemtuar dhe ju vjen zor te qarkulloni ne rruge? Ja nje zgjidhje origjinale!!!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: