Skip to content

Eau de iPod – Nga Justin Timberlake

08/23/2009

Justin Timberlake me kolonjen “Play” per Givenchy perpiqet te emuloje pajisjet elektronike me butonat Play / Rewind /Forward, por gjithcka eshte nje iluzion. Nuk do te mundeni kurre te ktheni pas kohen me me pak arome dhe me pak te deshperueshme qe po jetonit perpara se te blinit dicka te tille. 😛

Zyrtarisht informacionin e gjeni te /Givenchy/.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: