Skip to content

Viktimat civile ne Irak nga 2003 e deri me sot.

08/20/2009

Pothuajse c’do dite degjojme per bomba ne Irak, per kamikaze, per shperthime neper tregje, rruge, institucione e gjithandej. Kemi degjuar aq shume saqe na jane bere statistike tashme dhe jo jete njerezish te humbura ne fragmente sekondash. Kam dashur qe c’do lajm te c’do shperthimi ta pasqyroja ketu per te dhene nje ide te katastrofes qe ndodh atje por qe eshte e pamundur pasi jane aq te shpeshta saqe nuk mbahen llogari. Sidoqofte, dikush e ka gjetur kurajon dhe kohen per ta bere dhe faqja Antiwar.com ka disa statistika te mbeshtetura ne burime te ndryshme per te na dhene nje ide te situates.

Iraq Deaths Estimator

Duket si pa lidhje qe ne mes te nje dite pa lidhje dikush kujtohet per dicka pa lidhje… Por dhe ne preferojme te jemi pa lidhje me kete realitet pa lidhje qe na rrethon!!!

FunkyFish!

PS: Per Afghanistanin mund te lexoni ketu. Mund te jene me pak por jo te pa rendesishem.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: