Skip to content

Funky shkon në plazh!

08/14/2009

Funky arratiset prej detit dhe këtë fundjavë e deri nga mesi i javës tjetër do të eksplorojë jugun e vëndit më të bukur në Botë, atë të Shqipërisë.

funky fish

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: