Skip to content

Tërmet në Tiranë!

08/13/2009

Vetëm para pak çastesh është ndjerë një tërmet këtu në Tiranë. Tërmeti u duk i fortë, të paktën nga lëkundjet dhe i krahasuar po mbi këto baza (të lëkundjeve) mund të thuhet se ishte i një shkalle mesatare. Fenomeni i tërmetit ka qënë jo pak i shpeshtë vitin e fundit në Shqipëri.

Për informacione më të mëtejshmë dhe të detajuara do t’ju njoftojmë më vonë.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: