Skip to content

Kampiones italiane të notit i çahet kostumi dhe skualifikohet!

08/13/2009

Notarja olimpike Flavia Zoccari është skualifikuar nga një garë e mbajtur më datë 2 korrik 2009 në lojërat mesdhetare të zhvilluara në qytetin e Pescara-s në Itali vetëm sepse i është çarë kostumi i notit që ajo mbante veshur.

Flavia, notarja 22 vjeçare ka shpërthyer në lotë pasi përveç hapjes së kostumit në një vënd jo shumë komod në arenën ku do të mbahej gara ajo nuk është lejuar as të marrë pjesë në garë! Kostumi që Flavia mbante veshur kushton 318£ mbi të cilin ka pasur edhe diskutime mbi avantazhet aerodinamike që ky kostum i jep notarëve.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: