Skip to content

Vjedhje spektakolare 40 milion £ (paund) ne mes te Londres!!!

08/12/2009

Vjedhja spektakolare e bizhuterive prane Graff Diamonds vleresohet me 40 miljon paund dhe eshte vlera me e madhe e vjedhur ndonjehere ne Angli!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: