Skip to content

Mos guxoni të shtoni si “friend” në facebook shefin tuaj!!!

08/10/2009

Facebook - shef - punëtor

Duke i qëndruar temës “FACEBOOK” dhe mënyrës se si ky aplikacion online i “Social Networking” ka ndryshuar dhe revolucionarizuar kontaktet midis njerëzve po ju sjellim lajmin më të fundit me çudirat që po ndodhin në “FytyrëLibër”.

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Vinset permalink
    08/12/2009 21:35

    As mamin nuk duhet ta vesh, se mir qe nuk te ngacmon por i ngel hatri kur e heq!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: