Skip to content

08-08-2009, një tjetër ditë zie Kombëtare për Shqipërinë!

08/08/2009

Sot iu dha lamtumira e fundit katër policëve të vrarë ditën e djeshme në aksion për kapjen e kriminelit të shumëkërkuar Dritan DAJTI. Flamujt kombëtarë të administratës shtetërore dhe jo vetëm në çdo cep të Shqipërisë u valëvitën në gjysmë shtizë si dhe u mbajt një minutë heshtje në nderim të të rënëve të cilët u cilësuan “Dëshmorë të Atdheut”

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: