Skip to content

Hulumtime dhe keshilla: Pse seksi i bere ngadale eshte me i mire.

08/05/2009

Duke qene se jemi ne periudhe vere, me mot te nxehte, deti, plazhi, hormonet etj… revista “Men’s Fitness” nxjerr nje artikull me keshilla mbi seksin.

Keshilla dhe studime, per me teper klikoni ketu.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: