Skip to content

“Microsoft – Yahoo” dhe impakti me Google.

08/03/2009

Tashme dime qe prej disa ditesh Microsoft dhe Yahoo kane lidhur nje bashkepunim midis tyre per t’i bere balle kompanise Google e cila ka marr revansh ne boten e informatikes duke qene nder me te suksesshmet ne fushen e kerkimit ne internet, lundrimit ne internet nepermjet shfletuesit “Google Chrome”, ate te email-providing si dhe se fundmi po konsiderojne faktin qe te hedhin ne treg (falas) nje sistem operativ (OS).

Te gjendur perballe nje suksesi te tille te Google, Microsoft rreth nje vit me pare kishte tentuar te blinte kompanine “Yahoo” , akord ky qe nuk u arrit por mesa duket ditet e fundit u arrit nje akord bashkepunimi nepermjet nje fuzioni te potencialeve te te dy kompanive; shikoni se si rafigurohet ne kete skice-karikature bashkepunimi i ketyre dy gjigandeve per t’i bere balle Google. Skica eshte sa komike aq edhe domethenese.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: