Skip to content

Punonjesja e McDonald arrestohet se hodhi shume kripe ne Hamburgerin e policit!!!

07/23/2009

Nuk mbarojne çudite e policeve amerikane! Pasi kane arrestuar keto dite nje profesor shume te nderuar te Universitetit te Harvardit (me ngjyre) i cili po tentonte me force te hapte deren e shtepise se tij… kesaj radhe ka ndodhur qe nje oficer policie i cili kishte shkuar per te ngrene burgerin e tij ne McDonalds punonjesja i ka hedhur shume kripe, kripe e cila beri qe polici te semurej dhe 20 vjeçarja ka kaluar naten ne rajon te policise!

Nese ky rast mund te duket idiot dhe per te qeshur (por jo dhe aq) rasti tjeter qe ka ndodhur dy dite me pare kur nje profesor i Harvardit, nje afro-amerikan, teksa po tentonte me force te hapte braven e shtepise se tij eshte arrestuar nga policet.

Ngjarja ka shkaktuar shume buje atje pasi profesori ishte edhe nje aktivist i luftes kunder rracizmit gje qe ka bere edhe te spekullohej me mundesine e arrestimit per shkak te detyres dhe rolit te tij civil pikerisht kunder rracizmit ne SH.B.A.

Nje gje eshte e sigurt se ne SH.B.A, edhe pse demokracia ne menyre aparente ka arritur nivelin me te larte boteror ndodhin absurditete te paimagjinueshme!

/The Consumerist/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: