Skip to content

Eklipsi me i gjate i diellit ne shek XXI, 22 korrik

07/19/2009

Eklipsi me i gjate i shekullit XXI do te ndodhe ne daten 22 korrik i cili do te zgjase 6min dhe do mund te admirohet i plote vetem ne Shangai, Kine. Fenomeni astronomik i jep keshtu nje hov, qofte edhe te perkohshem, turizmit ne territorin kinez pergjate Lumit te Kalter. Per te paren here qe prej fillimit te krizes hotelet dhe organizatoret e tureve kane jane full. Eklipsi do te jete i dukshem ne zonen e Shangait duke filluar prej ores 08:23 me oren lokale.

/Ansa/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: