Skip to content

Fëmijët lënë të atin me të padrejtë në burg dhe pas 20 vjetësh pendohen e rrëfejnë.

07/13/2009

Ka ndodhur në Vancouver, Kanada, ku një ish polic ka bërë rreth 20 vjetë burg i denoncuar nga fëmijët: një gocë e një djalë, për ngacmime. Pas 20 vjetëve, çështja e çuar përsëri në gjyq ka vërtetuar që ish-polici, baba i një djali e një vajzë të cilët “i bënë gropën” duke e futur në burg me të padrejtë kanë rrëfuer tashmë në moshën 33 (djali) dhe 30 vjeç (vajza) se i ati i tyre nuk ka abuzuar kurrë me ta!?!?!?!?

Ata pretendojnë se tashmë, në moshë madhore, kanë kuptuar se nuk ka pasur kurrë abuzime nga ana e prindit të tyre!

Për më tepër informacion lexoni /Seattle Times/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: