Skip to content

Doni që portofoli juaj t’ju rikthehet!? Mbani në të një foto fëmije.

07/13/2009

Nga një studim-eksperiment të  zhvilluar vitin e kaluar në Edinburgh në Britaninë e Madhe ka rezultuar se portofolët që kanë pasur në të një foto fëmije janë rikthyer mbrapsht ose në polici ose pronarit.

Studimi është zhvilluar nga një grup psikologësh të cilët kanë “mbjellë” 240 portofolë nëpër rrugët e Edinburgh-ut dhe në to kishin vendosur foto familjeje, foton e të dashurës apo të dashurit si dhe dokumente ku tregohej se pronari i atij portofoli kishte dhënë para’ për bamirësi; Rezultati pra, ka qënë se pjesa më e madhe e portofolëve të rikthyer kanë qënë ata që kanë pasur foton e një bebushi.

Për më tepër informacion lexoni /Times Online/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: