Skip to content

Transformohu në një personazh i “The Simpsons”

07/11/2009

“Simpsonize Me”

Është e thjeshtë, mjafton që të keni një fotografi ku fytyra të jetë qartësisht e dukshme; foton e ngarkoni dhe do të “simpsonizoheni” .

Për të pasur edhe ju versionin tuaj simpson klikoni këtu.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: