Skip to content

Nga 300 Kg, humbi 185!!!

07/11/2009

Duke kerkuar dashurine, i virgjeri 300 kg humbet 180 kg.

David Smith dikur planifikonte vetvrasjen; tani gocat i shkelin syrin.

Ai ishte shume obez – nje shpirt i humbur pa miq dhe pa jete i cili kishte hequr dore nga vetja e tij dhe nga jeta e tij.

David Smith kishte planifikuar dhe nje plan se si ti jepte fund. Do te merrte  nje pishine plastike dhe do ta conte ne nje pike te izoluar ne shkretetiren e Arizonas. Me pas do ta mbushte me benzine, do te futej brenda dhe do te ndezte cakmakun. Do te ishte nje menyre makabre dhe e shimbshme per ti dhene fund jetes por kete gje mendonte Smith se meritonte.

Dhe gjeja me e mire ishte qe zjarri do ta konsumonte trupin e tij 400 Kg dhe pasi te merrte fund gjithcka, s’do te ngelej gje me te cilen te talleshin te tjeret.

Per me teper lexoni artikullin e MSNBC ketu.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: