Skip to content

Të jetosh… ndryshe; në murin e pallatit.

07/10/2009

Në Rio de Janeiro të Brazilit dy vëllezër artistë kanë vendosur të bëjnë diçka ndryshe!

Aq ndryshe sa nuk është parë apo dëgjuar ndonjëherë që të jetosh në murin e jashtëm të një pallati në lartësinë 12m. Vëllezërit 27 dhe 20 vjeç kalojnë rreth 12 orë në shtrat, hanë e pinë po në këtë… ambient!

/Associated Press/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: