Skip to content

Stuhi e paparë në Tiranë!!!

07/01/2009

Zonat e përmbytyra: Don Bosko, rruga Jordan Misja, tek Misto Mame, rruga Karl Gega, rruga e Elbasanit dhe në një zonë të Porcelanit.

Fotot dhe video e meposhtme jane te fresketa nga stuhia qe po ndodh aktualisht ne Tirane.

Shikoni nderkohe dhe per makinen tuaj se diku aty do jete… Pamje nga ETC

Fotot dhe video e mesiperme, kortezi e Jones.

në zonën e Don Boskos, në rrugën Jordan Misja, tek Misto Mame, në rrugën Karl Gega, rruga e Elbasanit dhe në një zonë të Porcelanit.
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: