Skip to content

Kush i fiton zgjedhjet në Shqipëri? Baste Live!

07/01/2009

Albania Elections 2009 – Winning Party

PS  – 1.912  ( Përfshire aleatët )

PD  – 1.998  ( Përfshire aleatët )

Te tjere – 21

Ky pritet te jete  parashikimi publik qe ben nje prej emrave te medhenj te basteve ne bote Pinnacle Sport .  Pra kjo kompani perdor kriterin e bastit asian handicap dhe i rreferohet sondazhit te bere prej asaj vete. Te dhenat akoma nuk jane publikuar dhe pritet qe ne ditet ne vazhdim kjo te jete publike.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: