Skip to content

Protestuesi Iranian qellohet ne koke!

06/27/2009

Sic do te shihni dhe ne videon e meposhtme, nje protestues Iranian qellohet ne koke dhe vdes.

Kjo eshte situata reale dhe fytyra e vertete e Iranit dhe jo ajo qe mundohen te nxjerrin ata me ane te deklaratave publike dhe mediave shteterore!!!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: