Skip to content

“Cohu” e Edi Rames dhe WSF eshte e kopjuar :D

06/27/2009

Ja dhe nje majmun tjeter ne skene. Edhe pse kenga e fushates se PS  eshte e pelqyeshme, me zhgenjeu pak sot sepse qenka e kopjuar.

Sidoqofte eshte me e bukur se origjinali 😉

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: