Skip to content

Relaks per votimet!

06/25/2009

Relaks djema, mos e vrisni mendjen per Berishen. Ikni tani, vazhdoni punet se kam nje muhabet me Erjonin ketu…

Ju ftoj te gjeni dhe ju dicituren e Obames…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: