Skip to content

Genjeshtra u del dhe lajmeve Boliviane.

06/24/2009

Si perfundim, “Shekulli” nuk eshte i vetmi media qe i merr lajmet shabllon per te mbushur faqet. Ja dhe nje media Boliviane e cila e ka nxjerre ne edicionin e lajmeve dhe ka analizuar dhe situaten. Keta jane treguar me naive, e kane marre si foto nga fluturimi i Airfrance…

Dy gjerat qe i shkojne ne mendje dhe amatorit me ordiner jane:

1. Si ka mundesi qe fotot jane me ekran te gjere? 😀

2. Si mbijetoi kamera? 😛

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: