Skip to content

Fabula e Republikaneve.

06/22/2009

Ishin nje dite nje elefant dhe nje milingone duke ecur mbi nje ure. Ura filloi te dridhej nga pesha dhe milingona ndalon dhe i thote elefantit: Shiko elefanto, si dridhet ura nen kembet tona…

Nuk e mbaj mend kush e ka shkruajtur kete fabul por kur shoh reklamen e Partise Republikane ne TV, kjo eshte gjeja e pare qe me vjen ne mendje… 😛

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: