Skip to content

Gazetes “Shekulli” i del genjeshtra brenda dites!!!

06/21/2009

Te gjithe ata qe blene sot gazeten Shekulli u shokuan nga fotot e meposhtme te cilat supozohet se ishin nga nje avjon ne rrezim e siper.

Nuk donte me shume se 30 sekonda ne google dhe e verteta doli ndryshe. Jo vetem qe u vertetua qe fotot jane false por u gjet dhe burimi se nga jane marre.

Keshtu qe te nderuar redaktore apo cfaredo qofshi, perpara se te shisni kek per byrek, kerkoni njehere autenticitetin e burimit pasi eshte demode dhe teper e ulet te vendosni ne faqen e pare te gazetes tuaj “prestigjoze” nje karrem per popullin qe ta bleje ate…

Meqe ra fjala, ja dhe faqja e internetit e kesaj gazete me artikullin e siper-demaskuar 😀 😀 😀
Zbulimi shokues: Foto ne avion pak sekonda para vdekjes.

–> Shekulli e ka heq lajmin, me sa duket u preken ne seder 😛

One Comment leave one →
  1. 01/13/2010 01:58

    E njejta gje me fotot e permbytjeve ne Shkoder te marra nga Afrika dhe Anglia, nga Shekulli dhe Top Channel

    http://www.ramaik.com/2010/01/skandal-mediatik-shekulli-publikon-foto.html

    http://www.ramaik.com/2010/01/top-channel-skandal-me-foto-per.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: