Skip to content

Si mund te te bjeri infarkt nga nje sanduic.

06/19/2009

Ne Chandler, Arizona, FastFoodi “Ataku Kardiak” eshte arreduar ne formen e nje spitali dhe eshte bere i famshem per ofrimin dhe promovimin e nje diete jo te shendetshme me hamburger gjigante.

E panevojshme te flas me teper, shikoni artikullin origjinal te Telegraph.co.uk

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: