Skip to content

Termet i vogel ne Tirane-Perseri!!!

06/14/2009

Nje termet i vogel ka lekundur Tiranen rreth ores 07:32 minuta te dites se Djele, 14 Qershor 2009. Nuk e di epiqendren dhe as magnituden pasi nuk jam specialist por duke qene se kjo eshte lekundja e trete brenda pak javesh, nuk duket si shenje e mire. Nese keni ndonje info te metejshme lutemi ta postoni ketu.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: