Skip to content

Udhetim me Fuoristrada ne Valbone

06/12/2009

“Udhetim me fuoristrada ne Valbone” ishte titulli intrigues i nje pakete turistike qe me erdhi me e-mail. Ok thash, ta shikojme se mbase e mbeshtesim si cmim per te gjetur dhe sebepin te njohim atdheun tone, per mos tu ndjere injorante ne shtepine tone. Paketa ne thelb kishte itenerar te kendshem qe perfshinte nje siperfaqe te konsiderueshme te veriut te Shqiperise dhe cmimi dukej i perballueshem. Me pas, erdhi pjesa e rubrikes: “Cfare perfshihet dhe nuk perfshihet ne cmim” dhe per tu cuditur, ne cmim nuk perfshihej fuoristrada!?!?!

Per mos ti vazhduar komentet nga ana teknike se si duhet te reklamohet nje pakete qe te jete dhe intriguese por jo dhe mashtruese, po ju jap nje titull po aq interesant: “Udhetim me balona neper Shqiperi! POR, nuk perfshihet Balona… 😀 😀 😀

Ketu po ju bashkangjis paketen e siperpermendur.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: