Skip to content

Miu i ngordhur ne buke!

06/10/2009

Nje njeriu pesoi shokun e jetes se tij kur hapi nje buke te mbeshtjelle dhe gjeti nje mi te plote brenda.

Gjykata e Antrimit Verior degjoi se si nje njeri bleu nje buke nga nje supermarket ne Ballymoney para Krishtlindjeve 2007.

Kur ai hoqi qesen e mbeshtjelljes zbuloi kafshen e vogel pa jete te ngjitur ne koren e bukes.

Gjykatesi gjobiti kompanine D Hyndman & Son Ltd, Maghera, me 1000 £ plus kostot per vendosjen e ushqimit jo higjenik ne treg.

Per me teper lexoni artikullin orgjinal ne Anglisht te  /BBC/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: