Skip to content

Vdes gjeniu i Google

06/08/2009

Ka vdekur Rajeev Motwani, profesor informatike i Universitetit te Stanfordit, nje nga konsulentet kryesore te Google. Lajmi ka tronditur “Silicon Valley” ku profesori ishte nje nder personazhet me te njohur. Motwani, 47 vjeçar, vdiq i mbytur ne pishinen e shtepise se tij. Ai kishte ndihmuar Brin dhe Page per te zhvilluar algoritmet, ne fazen fillestare te Google, e ka ngelur nje nder keshilluesit informal me pas, te kollosit te webit dhe te nje numri tjeter te konsiderueshem kompanish ne Silicon Valley.

Burimi: /Ansa/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: