Skip to content

Gjoks sipas dëshirës për infermieret.

05/26/2009

Operacion plastik falas per gjoksin, ne kembim te nje kontrate tre-vjecare pune si infermiere. Ideja ka lindur ne nje klinike private ne Prage te Republikes Ceke, qe ne tre muajt e fundit ka pasur nje bum kerkesash. Kjo eshte menyra e duhur per te shmangur humbjen e personelit, ndersa shume infermiere kane braktisur vendin ne kerkim te pagave me te mira.

Drejtori i klinikes Iscar, Jiri Schweitzer ka shpjeguar se bonusi ofrohet per cdo nfermiere, qe pranon te firmose kontraten. Ato duhet te zgjedhin mes operacionit te gjoksit, ose te buzeve, kofsheve, apo barkut.

Nje operacion ne gjoks ne Prage kushton rreth 2600 euro. Nje tjeter perfitim per infermieret jane pese jave pushime, si dhe mesime te gjermanishtes. Vetem gjate vitit te fundit 1200 infermiere jane larguar nga Cekia per nje pune jashte vendit.

Burimi: /Top-Channel/

Titulli: FunkyFish

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: