Skip to content

10 minuta – Nga Ahmed Imamovic

05/18/2009

Duke qene se na ka kapur mania e filmave me metrazh te shkurter, po postojme dhe nje film qe duhet pare pasi ka dale i pari ne Europe ne momentin qe ka konkurruar.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: