Skip to content

FLOGERTI JU MËSON

05/13/2009

Klikoni mbi faqen e fb (në një pikë çfarëdo) e duke vazhduar të mbani shtypur tastin e majtë të mouse-it shtypni në këtë radhë në tastierë:

lart, lart, poshtë, poshtë, majtas, djathtas, majtas, djathtas, B, A, Enter.

Më pas klikoni sërish mbi faqe (kudo) e shikoni çndodh. Enjoy! 🙂

 

PS: E gjeta ne Facebook te njeri me emer interesant dhe mu duk interesante 😀

Advertisements
One Comment leave one →
  1. iris permalink
    06/03/2009 11:30

    hiihihiihhihihihihii soooooooooooooooo nice ^_^
    flm per postimin :))
    smund te qendrojne me gjate ato figurat …?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: