Skip to content

404 Error, ndërtesa nuk gjendet!

05/13/2009

Do t’ju ketë ndodhur të kërkoni një website dhe të keni parë njoftimin :  “404 Error” që ju njofton se faqja nuk është gjetur. Por, a ju ka ndodhur ndonjëherë që të kërkoni një ndërtesë e njoftimi që gjeni të jetë ky!? Me të vërtetë që interneti ka revolucionarizuar botën, komunikimet ndërnjerëzore… por që të arrihej deri në këtë pikë!…

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 05/14/2009 07:16

    Kjo eshte per ta vene te Gjeni Dicituren 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: