Skip to content

Piercing. Syze piercing!?…

05/07/2009

Piercing jane nje tradite shume e vjeter, e hasur ne fise tribale afrikane por jo vetem te cilet benin inçizione te ndryshme ne lekure ku instaloheshin materiale zbukuruese te cilat zakonisht jane metalike.

Kjo tradite eshte huazuar dhe e perdorur ne mase relativisht te gjere tashme ne gjithe globin. Zakonisht jane adoleshentet e te rinjte ata qe preferojne te bejne çpime te ketij lloji ne pjese te ndryshme te trupit vetem per efekt egzibicionizmi, e qe me kalimin e kohes jane bere pjese e nje subkulture ku masa njerezish identifikohen me sasine, cilesine, shumellojshmerine dhe kombinimin e piercing-eve si nje rryme dhe menyre te te qenit.

Por nqs egzibicionizmi dhe praktika arrijne ne nje pike takimi!?…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: