Skip to content

Homoseksualiteti si periudhe…kalimtare!?…

05/07/2009

Ka nga ata qe mendojne se te qenit homoseksual eshte thjesht nje periudhe kalimtare.

I te njejtit mendim duket te jete edhe ky i moshuar i cili me ane te nje kartele shpreh “dyshimin” e tij se ndoshta te qenit gay per 82 vjete e 9 muaj eshte thjeshte nje periudhe kalimtare ne jeten e tij. Xhaja me sa duket e paska ndare mendjen dhe e ka vendosur te rroje 500 vjete.

Jete te gjate xhaje! 😀

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 05/10/2009 17:47

    A ki menduar ndonjehere se heterosexualiteti ndoshta eshte kalimtare.? :)..dhe se ne te vertete shumica e njerezimit jane biseksual..
    Une jam 35 dhe still going homo..:)..and i love this “phase”…:)
    //Elvira

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: