Skip to content

Po beni detyrat e shtepise apo shikoni web-faqe pornografike!?

04/22/2009

Nje nene ishte shume e kenaqur nga djali i saj qe rrinte perhere ne dhomen e tij duke thene se ishte shume i dhene pas detyrave qe mesuesit i caktonin per te bere ne shtepi.
Deri ketu ishte gjithcka shume ok, derisa e ema shikon rastesisht PC-ne e te birit dhe i shfaqet nje dritare ku i del http://www.bangbros.com dhe i kerkohet te fus username dhe password. Me sa duket PC i djalit ka instaluar ndonje miniprogram nga faqja ne fjale dhe sahere qe starton kerkon te futet ne ate web-faqe.
Por e ema nuk ishte ne dijeni te kesaj dritareje qe e ftonte te shkonte ne nje website dhe kerkon informacion ne nje prej faqeve me te famshme per “pyetje-pergjigjet” , ate te yahoo answers dhe shikoni se c’zbulon ajo…

Advertisements
One Comment leave one →
  1. zastava permalink
    07/13/2009 20:33

    watching pornography video in the computer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: