Skip to content

Dasëm mbi rrënoja! / L’Aquila.

04/18/2009

Kur ende qyteti tashme fantazme L’Aquila ne Itali nuk ka rimare forme dhe trajtat e nje qyteti te banueshem e te jetueshem duket se aquilanet kane gjetur nje menyre shume tradicionale e te hershme te celebrimit te dashurise dhe dhenies jete te nje familje te re me ane te marteses, per te risjelle jete mbi germadhen L’Aquila!

/Ansa/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: