Skip to content

Qumeshti prej gjirit te nenes toksik?!

04/14/2009

Debati pro dhe kundra ushqimit me gji te te porsalindurve eshte nje prej me te ndezurve me interesa te medha ekonomike dhe ideologjike. Diskutimi ka pasur nje hov te ri kur ne Danimakre jane publikuar rezultatet se ne gjinjte e nenave europiane jane gjetur gjurme DDT-je (Diklor-difenil-trikloretan) dhe dioksine!

/Euronews/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: