Skip to content

Ana e erret e Dubait

04/09/2009

Dubai supozohej se ishte Shangri-La i Lindjes se Mesme, nje monument madheshtor i ndermarrjeve Arabe dhe kapitalizmit perendimor. Por me ardhjen e koheve te veshtira ne qytetin e celur nga rera e shkretetires, nje histori me e shemtuar po del ne pah. 

Artikulli origjinal eshte shkeputur nga /THE INDIPENDENT/ Eshte pak i gjate por mos pertoni dhe lexojeni sepse eshte shume interesant.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: