Skip to content

Moldavi – Komunistet fitojne zgjedhjet – Studentet i ven flaken parlamentit

04/07/2009

Studentet ne Moldavi kane sulmuar parlamentin e vendit ne shenje proteste ndaj Partise Komuniste qe eshte ne fuqi, e cila fitoi zgjedhjet e pergjithshme te se Djeles.
Deshmitare thone se turmat e njerezve u futen me force ne godinen e parlamentit duke thyer dritaret dhe duke i vene flaken.


/BBC/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: