Skip to content

40 Të marrë peng e 13 të vrarë në NY, USA.

04/03/2009
tags: , , ,

Një incident tragjik ka ndodhur në Binghamton, NY, SHBA.

Media lokale raportojnë për 13 të vrarë dhe rreth 40 pengje në një prej ndërtesave të American Civic Association (ACA) pikërisht në  Binghamton, në pjesën veriore të qytetit të New York.

Për më tepër vizitoni /BBC/

Lajmi më parë kalon tek ne.

“Funky Fish”

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: