Skip to content

Shqipëria në Nato.

04/02/2009

Shqipëria është zyrtarisht anëtare e aleancës ushtarake.

http://www.nato.int/issues/nato_albania/index.html

Nato mirëpret Shqipërinë dhe Kroacinë (BBC)

Advertisements
One Comment leave one →
  1. r4di0tir4n4 permalink
    04/02/2009 21:36

    Mendoj qe eshte momenti i duhur apo jo? Po bejme 20 vite qe jemi shkeputur nga diktatira komuniste e diçka duhet te dilte ne pah. Ky ndoshta eshte nje sukses per partine qe eshte ne pushtet, por nuk duhet harruar qe ky ne radhe te pare eshte nje sukses i te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen. E per ta mbyllur, siç eshte njeriu qe nuk ngopet asnjehere me te miren, pasi e mira nuk ka fund, shpresoj qe kjo enderr te vazhdoje me anetaresimin e Shqiperise edhe ne BE, por me duket pak larg pamvaresisht se politika flet e flet, por jane fjale boshe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: