Skip to content

Vdes nga renia e te dashures ne krahet e tij.

03/30/2009

Ok, titulli eshte pak i pashpjeguar qarte por thelbi eshte i njejte. E dashura hidhet nga kati i shtate dhe i dashuri e pret ne krahe por nga renia ai peson vdekjen ndersa ajo vetem disa fraktura…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: